===========================================================================
WIJ ZIJN VERHUISD!!!!!!!

Nieuwe adres is Medelsestraat 5, Tiel
 
(ook bekend als de oude Ds. Van 't Hof mavo)
Ingang KLESTEO aan de achterzijde van het gebouw. Inrijden aan de Grote Brugsegrintweg.


Ik wil graag speelgoed

Speelgoed is geen eerste levensbehoefte, maar kinderen kunnen, mede door te spelen, zich ontwikkelen tot evenwichtige volwassenen. Ieder kind heeft het recht om te spelen, wat de financiële situatie van hun ouders ook mag zijn. Kinderen tot 18 jaar zijn dan ook van harte welkom om gratis speelgoed en aanverwante goederen uit te zoeken.

Elk kind krijgt een half uur de tijd om een pakket van speelgoed uit te zoeken.
Dit wordt aansluitend ingepland aan een bezoek aan de kledingbank.
Het speelgoed is ingezameld door burgers en scholen. Alles wordt nagekeken, zodat wij er zeker van zijn dat het speelgoed heel en compleet is.
KLESTEO kan u dan ook een goed gevulde speelgoed winkel presenteren, waar de kinderen naar hartenlust spullen kunnen uitzoeken. Er is voor iedereen wel iets van zijn of haar smaak te vinden.

Kinderen mogen voor hun verjaardag een keertje extra komen om speelgoed uit te zoeken.
Als het kind niet zelf komt mogen de ouders en grootouders voor de verjaardag van hun (klein)kind een keer extra komen voor het uitzoeken van speelgoed.

Is er een kleinkind geboren? Stuur een mailtje en de planner maakt een afspraak zodat u een kraamcadeautje kunt uitzoeken.

KLESTEO is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade en/of letsel dat is ontstaan door het spelen met speelgoed dat verstrekt is via de Speelgoedbank of door het gebruik van goederen die verstrekt zijn via de Speelgoedbank.