Ik wil graag verwijzen

Wanneer u als hulpverlener tijdens het uitoefenen van uw beroep cliënten spreekt die zich in een moeilijke financiële situatie bevinden en dringend behoefte hebben aan kleding, schoeisel en/of speelgoed, dan komen wij graag met u in contact.
Wij bedienen mensen die woonachtig zijn in regio Rivierenland.

Om uw cliënten bij ons te kunnen aanmelden voor een bezoek aan de kledingbank, moet u eerst als Doorverwijzer bij ons worden geregistreerd.
Dit vergt even wat inspanning van uw kant; we vragen u het Formulier Aanmelding Doorverwijzer in te vullen en aan ons te retourneren.

Wij verzoeken u bij uw aanmelding een stempel of briefpapier te gebruiken van de organisatie waar u werkzaam voor bent- dit om fraude te voorkomen. Mocht u op een andere manier kunnen aantonen dat u voor een organisatie werkt, bijv. door een personeelspasje, dan is dit ook prima.
U kunt een scan van het pasje met de aanmelding meesturen.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een persoonlijke code, waarmee u in de toekomst elke nieuwe gast kunt aanmelden. Samen met uw code ontvangt u het aanmeldformulier voor nieuwe gasten voor KLESTEO. Dit formulier kunt u dus in het verdere verloop gebruiken voor alle personen die u wenst aan te melden voor een bezoek.

Ter referentie vindt u de financiële criteria die wij hanteren hier: Berekening doorverwijzing 

Uiteraard worden uw gegevens en die van uw cliënten afgeschermd. Daarom willen wij u vragen om het mailadres te gebruiken wat genoemd staat in het formulier om u aan te melden: planner.kledingbank.tiel@gmail.com.
Via dit mailadres kunt u tevens alle vragen of opmerkingen kwijt over de planning en doorverwijzing.